De beste hotels in Montenegro

Dat Montenegro een prachtig Balkanland is wist je waarschijnlijk al. Grote kans dat dit ook de reden is waarom je op deze pagina bent. Je weet dat je op vakantie wilt naar dit land. Nu alleen nog een hotel in Montenegro uitzoeken die perfect aansluit op jouw wensen. Ik weet namelijk zeker dat die hotels er, ook in Montenegro, genoeg zijn. Succes en vooral heel veel plezier!

Vind de beste hotels per stad in Montengro:

Verschillende soorten hotels in Montenegro

Montenegro trekt een hele diverse groep toeristen aan en daarom is het aanbod aan hotels minstens net zo divers. Het is dus belangrijk te weten waar je naar op zoek bent voordat je zomaar iets boekt. Je wilt natuurlijk een fijne vakantie en daarin wil je niet zomaar voor verrassingen komen te staan.

Spa & Wellness hotels in Montenegro

Wil je tussen al het reizen door ook écht kunnen relaxen en wil je daar best iets extras voor betalen? Kies dan voor een Spa & Wellness hotel! In Montenegro zijn best veel van deze hotels en toeristische plekken hebben er wel een aantal. Dus als je écht wil relaxen weet je waar je voor moet gaan!

Boutique hotels

Hotels die je veel in Montenegro zult gaan vinden zijn de boutique hotels. En ik kan je alvast verklappen; dat is geen straf. Het zijn vaak prachtige en vooral ook vrij luxe hotels waar het personeel er alles aan doet om je op je het leven makkelijk te maken. Dat klinkt zo slecht nog niet, hé?

hotels in Montengro

Guesthouses

In het binnenland van Montenegro zul je ook, net als in veel andere Balkanlanden, guesthouses tegen komen. Persoonlijk vind ik guesthouses geweldig omdat je echt een inkijkje in de cultuur van het land krijgt. In Albanië bijvoorbeeld hebben we een aantal werkelijke fantastische guesthouses bezocht. Deze zijn ongetwijfeld ook in Montenegro te vinden!

Plaats een reactie

BalkanReisBlog.nl Logo Zwart